Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz BÜYÜKERŞEN Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 1 diğer muhatap daha

Eskişehir'de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen, vatandaşların yasal hakkı olan, Gezi Parkı eylemleri sırasında kimliği belirsiz kişiler tarafından şiddetli bir şekilde darpa uğrayarak beyin kanaması geçiren, Anadolu Üniversitesi 1. sınıf İngilizce Öğretmenliği öğrencisi arkadaşımız Ali İsmail Korkmaz bir daha dönmemek üzere aramızdan ayrıldı.

Bizler, onun bu onurlu duruşunun sonsuza dek anılmasını ve Eskişehir Eti Parkı'nın isminin değiştirilerek Ali İsmail Korkmaz parkı olmasını talep eder, ilgili hususta gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz BÜYÜKERŞEN
    Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı
  • Serap Aylin ŞENER
    Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı

Enbel Ekşi bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 6.099 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Enbel imzanı bekliyor!

Enbel Ekşi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı: Eti Park'ın adı Ali İsmail Korkmaz olarak değiştirilsin.». Enbel ve imza atan diğer 6.098 kişiye katıl.