Başarı

Bu kampanya 82 destekçi ile değişim yarattı!

İzmir'de hayata geçirilen yeni ulaşım düzenlemesiyle birlikte, Buca'da Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çeşitli yerleşkelerinde özellikle Tınaztepe Yerleşkesinde öğrenim gören ve Karşıyaka'da ikamet eden binlerce öğrenci ve çalışan, okula ulaşım için İZBAN'a yönlendirilmiş özellikle sabah ve akşam saatlerinde İZBAN vagonlarında yolculuk nefes alınamayacak boyutlara gelmektedir ya da bu yolu kullanmak istemeyen öğrenciler özel arabalarını kullanarak şehrin trafik yükünü daha fazla artırmışlardır.

Bunun gibi olacağını önceden öngören ESHOT, Bornova ve Fahrettin Altay'dan Tınaztepe Yerleşkesi'ne ekpsres hat koyarak o bölgelerdeki sorunu çözme yoluna gitmiştir.  Bu yapıcı tavrın aynısını biz Dokuz Eylül Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler, çalışan akademik ve idari personel olarak olarak Karşıyaka içinde beklemekteyiz. İlk durak Bostanlı İskele ve Girne Bulvarından çevreyoluna çıkacak sabah ve akşam saatlerinde ekspres olarak binlerce kişiyi daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde işine, okuluna taşıyacak yeni bir hat talep etmekteyiz.   İZBAN'da sabah saatlerinde insani koşullarda yapılmayan ulaşımı reddediyoruz. İnsana, insanın sağlıklı ve güvenli ulaşım hakkına saygının gereğini yapılmasını bekliyoruz.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Korkmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ESHOT, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu: Karşıyaka'dan Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü'ne ekspres hat talep ediyoruz». Emre ve imza atan diğer 81 kişiye katıl.