KELEBEK ÇOCUĞUMUN ACISINI HİSSEDİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kızım Seda Nur E.B (Epidermolisiz Bülloza) hastası ve bu hastalık yüzünden çok acı çekiyor. Çünkü, Derisinde oluşan su dolu kabarcıklar, çarpma ve benzeri olaylar sonrası gelişiyor, Yani çocuğum kelebek kadar hassas ve DERİSİ YOK! Kullanacağım medikal ürünler sayesinde yaşayabiliyor bu imkanı da MEPİLEX E.M sağlıyor. Yaraları temiz kalmalı medikal ürün bunu sağlayacak kalitede olmalı. Biz 4-5 ay öncesine kadar günlük hayatımıza devam edebiliyorduk(uyuyabiliyor, parka dahi gidebiliyorduk). Doktorun ürünleri değiştirmesinden sonra dünyamız karardı. Zaruri ihtiyacımız olan tuvalete dahi çığlık, haykırış ile gidiyoruz. Çünkü ürünler cildine yapışıyor, derilerini soyuyor, kanama ve acı veriyor. Doktora defalarca ürünler iyi gelmiyor dememize, iyi gelen ürünlerin olduğunu söylememize rağmen (MEPİLEX E.M) bırakın ürün değiştirmesini kapısından defalarca beni kovdu. Bu durumdan sadece ESENYURT DEVLET HASTANESİ doktoru değil, tüm hastane personeli de göz yumduğu için,diğer doktorlar ve başhekim dahi bu doktoru uyarmadığı için sorumludur.

BU ÜRÜNLER DEVLET TARAFINDAN KARŞILANIYOR, ben ESENYURT DEVLET HASTANESİ`nden ürünleri yazdırıyorum, kimsenin cebinden para çıkmıyor. Devletin sağladığı bu haktan biz mahrum ediliyoruz. Diğer hastanelerde aynı hastalıkla boğuşan çocuklar iyi gelen medikal ürün kullanım hakkından yararlanırken neden ben bir doktorun belkide menfaatleri için bu kadar acıyı sadece izliyorum.

Ben bir anneyim,Seda Nur`un sesini duymanızı, yaşadığı acıları hissetmenizi ve kampayaya destek olmanızı istiyorum.
#İLACIMDEĞİLDOKTORUMDEĞİŞSİN!!

Bugün Garibe imzanı bekliyor!

Garibe Tur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@esenyurtdevlethastanesi : KELEBEK ÇOCUĞUMUN ACISINI HİSSEDİN». Garibe ve imza atan diğer 507 kişiye katıl.