Tortum Şelalesi Dünya Turizmine Açılsın/Tortum Waterfall is the Most Amazing in EurAsia!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Tortum Waterfall is one of the most  amazing Waterfalls in the World ! Please Sign this campaign to make everyone know about it and come here to see it ! Besides the waterfall, Uzundere earth pillars,Çoruh River, Öş-Vank Church, the island and the Tortum Lake are others among these fantastic landscapes.. But we have a problem. No body invest in this place so nobody come to see these beauties.. .Please Sign this campaign to make Turkish Government and other important business people invest in the region.

Tortum Gölü, doğudaki en önemli göllerimizden birisi. Fakat Tortum Gölü'nü Dünya'da eşsiz kılan şeyler var. Hemen altında bulunan Tortum Şelalesi Dünya'daki bakmaya doyamayacağınız  bir kaç eşsiz şelaleden biri. 48 metre yükseklikten düşen sular izleyenlere adeta bir görsel şölen yaratıyor. Göl üzerinde bulunan yarımada ve Öş-Vank kilisesi, Yedigöller ve Uzundere Peri Bacaları ise çevrede bulunan sayısız güzelliklerden sadece birkaçı.

Çoruh Nehri’nde rafting, dağlarda yamaç paraşütü, kamp ve dağ yürüyüşleri ile bölge turizm cennetine dönüşebilir. Evet, neden olmasın?

Sadece Turizm değil ,konuyu Tabii varlıklar, Mühendislik ve daha başka alanların ortaklaşa ele alması gerekiyor. Çevre düzenlemesi mutlaka yapılmak zorunda. Bunun için herkesin elele vermesi ve yerli ve yabancı yatırımcıyı bölgeye davet etmesi gereklidir. Bu bölge Dünya'nın göz bebeği olabilir..

Bu yüzden Bölgenin yeni hamleler ile topyekün turizme ve dolayısıyla da ülkemize kazandırılması için ilgili kurumlardan rica ediyoruz.

Bölge potansiyel olarak Kapadokya'dan daha fazlasına sahiptir. Bunları görelim lütfen. Amerika kıtasında Niagara Şelalesini 30 milyon insan ziyaret ederken Bölgeyi ve  Tortum Şelalesini neden 30 milyon insan ziyaret etmesin..?

Gerekli altyapıyı kurduktan sonra biz inanıyoruz ki bunlar mümkündür..

Ve yatırımcılarımızı bölgeye davet ediyoruz..

Bugün Ali Kemal imzanı bekliyor!

Ali Kemal Aktoprak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Erzurum Tortum Şelalesi Dünya Turizmine Açılsın!». Ali Kemal ve imza atan diğer 14.325 kişiye katıl.