Erzincan’da bulunan sağlık çalışanları için ücretsiz veya indirimli ulaşım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Erzincan Belediyesi ve tarafına ordinaryus sabbah bu kampanyayı başlattı

Pandemi süresince büyük zorluklarla, fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarımıza diğer bir çok ilde ücretsiz ulaşım gibi kolaylıklar sağlanırken şehrimizde şağlık çalışanlarımız için değil ücretsiz, indirimli ulaşım bile sağlanmamaktadır.

Diğer belediyelerimizin sağlık çalışanlarını düşünürek   , Pandemide canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarına, sağlıkçlılar yılında sevgili belediyemiden de sağlık çalışanları için ücretsiz ulaşım hakkı istiyoruz.

Özelde çalışıp hakettiği ücret değilde asgari ücrete çalıştırılan sağlık çalışanları için durum dahada vahim bir hal almaktadır.

Örneğin 20-25 km uzaktaki çağlayan beldesinde çalışan biri sağlık çalışanı, kendi evinden çağlayan duraklarına, orada çağlayana ve tekrar eve gelmesi süreci 25₺ ücretlendirme yapmaktadır. Tam tersi o beldede yaşayıp ya da çevre beldelerden Erzincan merkezde yaşayanlar içinde geçerlidir. 25₺ ücretlendirme ortalama  ayda 800₺ Bir ücret yapıp sağlıkçıya değil kolaylık karın doyurmak için çalışmaktan başka bir durum kalmamaktadır.

Sayın büyüklerimizin bizi anlayacağı ve sağlık çalışanları için gerekli adımları atacaklarını düşünerekten şimdiden teşekkür ederiz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.