Ervin Salianji të djegë mandatin e deputetit dhe të largohet nga Partia Demokratike

0 have signed. Let’s get to 100!


I nderuar z. Ervin Salianji,

deputet i Partisë Demokratike, qarku Korçë, dhe sekretar i aksionit qytetar në Partinë Demokratike.

Në datën 12 Shkurt 2018, portali CNA.al ka publikuar një video ku dukeshit ju teksa shkruanit disa mesazhe me gjuhë ofenduese kunddrejt një personi me inicialet GD, gjatë mbledhjes së parlamentit.

Gjuha e përdorur në videon e publikuar nuk tregon asnjë vlerë demokrate dhe konservatore të një njeriu intelektual dhe pjesëtar të Partisë Demokratike, përkundrazi, është një objektiv që tregon fyerje ndaj votuesve dhe anëtarëve demokratë, sidomos për qytetarët korçarë.

Kërkesa jonë është që ju të hiqni dorë nga mandati juaj prej deputeti dhe të kërkoni dorëheqjen nga të gjitha strukturat e Partisë Demokratike të Shqipërisë, për arsyet e lartpërmendura.

Më poshtë mund të ndiqni lajmin e plotë:

"Ekskluzive-Video e deputetit në bisedën perverse/Shk……, pleh.., q.."

Shpresojmë që kërkesës sonë t'i jepet një zgjidhje.Today: Peticion Ervin Salianjit is counting on you

Peticion Ervin Salianjit needs your help with “Ervin Salianji: Ervin Salianji të djegë mandatin e deputetit dhe të largohet nga Partia Demokratike”. Join Peticion Ervin Salianjit and 26 supporters today.