ERU FİNALLERİ ÖDEV İSTİYOR!

Reasons for signing

Ebru Koçak
1 year ago
Konuları tam olarak işleyemedik ve ödevlerle daha iyi öğrenebileceğimi düşünüyorum

Pakize Kekilli
1 year ago
Bu zorlu günlerde her şey kolaylaştırılmalı

Elif nur Duyar
1 year ago
Bu süreçte herkesin kolay ve verimli eğitim almasını istiyorum.

Ayşe Nur Eroğlu
1 year ago
Yeterince verimli çalışamadığım dersleri ve elimde bilgisayarım da olmaması durumunda nasıl yapacağım bilmiyorum ödev verilmesi rica ediyoruz..

Dorukan Erten
1 year ago
yetersiz altyapıya sahip olması sebebiyle ödevler yüklenirken yavaşlama ve çökme olmaması için öğrencilere girişi kapatan bir sisteme sahipken pdf üzerinden ders çalışırken final ve bütünlemelerin de ödevlendirme üzerinden olması daha anlamlı, mantıklı ve öğrenci yanlısı bir seçim olduğu için İM-ZA-LI-YO-RUM.

Mustafa Demirbuga
1 year ago
Ödevlerle bile bizi zorlayan hocalarımız testle bizi öldürür

Oğuzhan Değerli
En doğrusu budur

Birsenur Ata
1 year ago
Bu zorlu süreçte test yapılmayacak sınavda bile teste maruz bırakılıyoruz son sınıf olmamanıza rağmen hiçbir kolaylıkla karşılaşmadık malesef aksine dahada zorlaştı her şey final sınavı ödev olmalı

Hatice Coşgun
1 year ago
Ödevlendirme olmalı öğrenciye bu zor süreçte fazla yüklenilmemeli.

Cansu Şimşek
1 year ago
Pandemi sürecinde ha şimdi karar çıkacak ha şimdi eğitim devam edecek diye Nisa’n ayında vize sınavına yönelik hiçbir şey olmadı, Mayıs ayına gelinince artık eğitim öğretim dönemi bitecek diye vizeler ödev olsun dediler, ve son teslim tarihinden finallere arada sadece 6 gün var. Yaşadığımız süreç kolay bir süreç değil bu şekilde sıkıştırıp zorlamanın mantıklı bir mantığı olmadığını düşünüyorum