Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'a Geri Dönsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol programda bir gaf ve saygısızlık yapmıştır ama kendisinin özür dileyerek programa geri döndürülmesini istiyoruz. Biz Beyaz ve Derin Futbol programlarını futbol dışında eğlenmek için izliyoruz, ciddi program izlemek istesek başka kanalları izlerdik. Mutsuz olan Türk halkı bu programları bir Cem Yılmaz stand-up gösterisi izler gibi izlemektedir ve özellikle Ahmet Çakar ile çok güzel bir uyum sağlayan Rasim Bey programdan gittikten sonra eğlencemiz kalmamıştır, program da günden güne kan kaybetmektedir. Bir zamanlar başka bir gaf yapan Mehmet Ali Erbil de özür dileyip ekrana geri dönmüştür. Lütfen Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol ve Derin Futbol'a geri döndürülsün, izleyicinin kalbini kırmayın, saygılarımızla..

Beyaz Futbol ve Derin Futbol İzleyicileri

Bugün ahmet imzanı bekliyor!

ahmet ışık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ertem Şener: Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'a Geri Dönsün». ahmet ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.