Kampanya Kapatıldı

Ersun Yanal Fenerbahçe Teknik Direktörlüğüne Getirilsin...

Bu kampanya 55.918 destekçiye ulaştı

Bu kampanyanın muhattabı, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sayın yöneticileridir. Fenerbahçe taraftarları olarak hiç bir menfaat ve karşılık beklemeden sevdiğimiz Fenerbahçemiz'i bu durumlara düşürmeye kimsenin hakkı yoktur.

Bizler takımımızın en kötü günlerinde takımımıza sonuna kadar destek olduk. Yememizden içmemizden, çoluğumuz çocuğumuzun rızkından keserek bu kulübe maddi-manevi desteğimizi verdik/veriyoruz. Buna karşılıksa sadece şampiyon olmak ve sevdamızı sokaklarda haykırarak sevinmek istiyoruz.

Son 2 yıldaki durumlara bakıldığında Fenerbahçemiz bizlere sadece hüzün yaşatıyor, nedeni ise takımın başına vasıfsız kişilerin getirilmesidir. Bununda tek sorumlusu Fenerbahçe yönetimidir. Ezeli rakibimize geçen sezon 4. yıldızı taktırdık, sebebiyse takımın başındaki teknik direktördür. Aynı hatanın bu sene de olmasını istemiyoruz ve 2013-2014 sezonunda biz Fenerbahçe taraftarlarına son yılların en rahat şampiyonluğu yaşatan Sayın Ersun Yanal'ın tekrardan takımın başına geçmesini istiyoruz.

Eminiz ki, siz Fenerbahçe yöneticileri Sayın Ersun Yanal'a bu teklifle giderseniz kendisi gözü kapalı kabul edecektir. "Mutluluk Fenerbahçe'de olmak" cümlesini boşuna söylemedi kendisi. Bu hatadan bir an önce dönün ve kendisini takımın başına getirin.

Fenerbahçe Taraftarları

Bugün Berkan imzanı bekliyor!

Berkan Bakan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ersun Yanal @Fenerbahce Teknik Direktörlüğüne Getirilsin @ersunyanal». Berkan ve imza atan diğer 55.917 kişiye katıl.