Shtrimi i Rruges Zall-Herr - Boville

Shtrimi i Rruges Zall-Herr - Boville

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
ardit dani started this petition to Erion Veliaj (Bashkia Tirane)

Më shumë  se 100 mijë turistë çdo vit si nga brënda dhe jashtë vëndit vizitojnë Liqenin e bovillës ,por aksi rrugor nga qendra e fshatit Zall-herr deri ne liqenin e bovillës lë shumë për të dëshiruar duke shkaktuar stres dhe përshtypje të keqe tek udhëtarët ,dhe duke lënë të pazhvilluar disa fshatra.zall-herr i siperm ,Pinar ,Pinar, Herraj etj.

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!