TÜRKİYE'MİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

AKADEMİK "MİLLİ CEPHE" ÇAĞRISI

Devlete İçeriden ihanet ve başkaldırının; dışarıdan husumet ve kuşatmanın ayyuka çıktığı...Kurtuluş Savaşından bugüne dek, hiç bu seviyelere ulaşmamış iken; istikbal meselesiyle karşı karşıya gelindiği bir dönemde Üniversitelerin bu kadar sessiz kalmalarını Vatansever bir Akademisyen olarak içime sindiremiyorum.

Devletimize ve Kıblegahımız olan KUDÜS'e  emperyal güçler tarafından saldırının maksimize olduğu günümüzde ülkemizin yalnız olmadığını ve gerekirse ÇANAKKALE ruhunda olduğu gibi tüm üniversite gençliğinin ve akademisyenlerin yeniden ŞAHLANIŞI gerçekleştirebileceğini tüm dost ve düşman ülkelere haykırma vaktidir.

Siyasette oluşmaya başlayan ''MİLLİ CEPHE'' birliğinin, duruşunun ve itirazının Üniversitelerimize örnek teşkil etmesi gerekliliği hususundan hareketle; Bir akademisyen olarak...

Milli Duruşu olan Tüm Akademisyenleri Devletimizi yalnız bırakmamaya ve "VATANSEVER AKADEMİSYENLER BİLDİRİSİ" hazırlamaya davet ediyorum.

Prof. Dr. Ergül Yaşar İskenderun Teknik Üniversitesi

Bugün Prof. Dr. Ergul imzanı bekliyor!

Prof. Dr. Ergul Yasar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ergul.yasar@iste.edu.tr: TÜRKİYE'MİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANI». Prof. Dr. Ergul ve imza atan diğer 116 kişiye katıl.