Eren İçin DONÖR OL | Ameliyat Yok | 3 Tüp Kan

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

ACİL | DONÖR OL | Kök Hücre Testi İçin Kan Ver | Paylaş

11 yaşında yavrumuz Eren Tumur 8 aydır Lösemi tedavisi görüyor fakat tedaviye yanıt alamadık.Son çaremiz Kemik İliği nakli.Fakat şimdiye kadar uygun donör (bağışçı) bulunamadı.Kızılay ve Türkök bankasında şu an için uygun kemik iliği yok ve ülkemizde bağışçı sayısı yeterli seviyede değil.Siz de Eren ve diğer yavrularımızın hayata tutunması için en yakın Kızılay veya Türkök merkezlerinde kök hücre bağışı için numune kan vererek (normal kan bağışı değildir.)sisteme dahil olabilirsiniz.Yapılacak testlerden sonra eğer uyumlu ise kanınız süzülerek yavrumuzun hayata tutunması için kemik iliği elde edilip nakil işlemi yapılacaktır.Size hiç bir zararı olmayan bu işlem yavrumuzun hayata tutunması sağlayacaktır.Numune kan vererek test yaptırmanızı,yardımlarınızı,paylaşımlarınızı,dualarınızı bekliyoruz.

“Kim bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur."  Maide Suresi 32. Ayet

Vakit çok geç olmadan harekete geç TÜRKİYE !

Not:

18-50 yaş sağlıklı bireyler

Kan grubu fark etmez.

❗️Normal kan bağışı değildir.

❗️Özellikle kemik iliği nakli DONÖRLÜK için diye belirtilmelidir.

Gerekli görüldüğünde Prof Dr Atila Tanyeli hocamızın durum bildirir raporu irtibat numarası üzerinden paylaşılabilir.

Kızılay 7/24 çalışmaktadır.

İstanbul üni.(Çapa) Kemik İliği Bankası 8-16 saatlerinde hizmet vermektedir.

0212 534 75 00 (Çapa)