Çevre Görevlisi Değil Çevre Mühendisiyiz

Çevre mühendisi olacağım.

osman koçoğlu
6 years ago
çevre görevlisi değil çevre mühendisiyim, lise önlisans mühendislik eğitimini aldığım işte itibarsızlaştırma var

yağmur tuğçe yıldız
6 years ago
Bizler üniversiteye ne büyük umutlar ve heyecanlarla başlayan insanlardık oysaki .. Aldığımız üniversite eğitiminde , eğitimin ve çok değerli hocalarımızın 4 yıllık programla bizleri hayata birer mühendis olarak hazırladığı bu tatlı ve yorucu yolculukta bizler hangi verilen eğitimi öğrenemedik de bize 15 günde ultra lüks otelde verilecek olan eğitimde ne öğretilecektir. Bu ticari amaç kaidesinde bizler bu eğitimi şahsımıza yapılan bir hakaret olarak görmekte ve bu eğitime sonuna kadar karşı çıkmakta kararlı olduğumuzu bildiriyoruz.

osman kaya
6 years ago
çevre mühendisi olduğum için !

Nilgün Ayman
6 years ago
Türkiye'de her sene binlerce dört sene eğitim almış Çevre Mühendisi mezun oluyor. Eğitim almış kalifiye insanların bu konuda çalışması gerekiyor. Aksi takdirde Çevre Mühendisliği Bölümleri neden var?

burak çınar
6 years ago
diğer bölümdekiler mühendis oluyorda biz niye 4 sene kafa patlatıp dirsek çürütüp küçümseniyoruz! Bu ülkede herkes kendi işini yapsa herşey 4 4 lük olur ama tek bir insana 10 tane görev verilirse ucuz olsun diye ne çevre kalır ne ham madde kalır ne ülke kazanır sahış kazancagını zanneder uzun vadade oda zarara uğrar EMEĞE SAYGI!!!

YİĞİT ODABAŞ
6 years ago
Çevre görevlisi değil ÇEVRE MÜHENDİSİYİZ...

özlem tuna
6 years ago
iş sahamın daralmaması için bu mesleği yapmaya ihticacım olduğu için.

Alatin Yıldırım
Çevre Görevlisi Değil Çevre Mühendisiyiz