Erciyes Üniversitesi, Öğrencine Sahip Çık!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Erciyes Üniversitesi, okul başladığından bu yana sınavlar ve eğitim konusunda belirsizliklerini gideremedi. Sınavlar ödev ve çevrimiçi olmak üzere iki şekilde yapılacak dendi ve biz öğrenciler de buna göre çalıştık. Hatta YÖK'ün vermiş olduğu kararlar dikkate alınmayıp kameralı sınavlar da pek çok bölümde yapıldı.

Bu süreçte kimse öğrencilerin sesi olmak istemedi, bizleri duymadı. Şimdi de ödev sisteminin kaldırılacağı ve kamera şartının olacağı söylendi. YÖK'ün kararlarına dilediği gibi uyup dilediği gibi uymayanların sıkıntısını öğrenciler çekmektedir.

Sürekli sınav sistemi değiştirilmekte, kendilerinin sağlayamadığı denetimin acısı bizlerden çıkarılmaktadır. Öğrencinin kamerası, bilgisayarı, maddi yeterliliği var mı kimse umursamadı. Üstelik bu kararlar sınavlara 2 hafta kala değiştirilmektedir. Ödevlerimiz iptal edildi. Bölümlerin bazılarında dersler ERUDM'ye yüklenmedi.

Sınav sonuçlarımız açıklanmadı ve vize sınavlarında dersler işlenmeye devam edildi.  Bizlerin istediği Erciyes Üniversitesi'nin bir karar vermesi ve sistemi oturtması.

Mart ayından bu yana oturtulmayan sistemin acısı öğrencilerden çıkarılamaz.

VİRÜSÜN SEBEBİ ÖĞRENCİLER DEĞİLDİR!