Kampanya Kapatıldı

15 TEMMUZ MİLAT OLSUN,TOPLUMSAL KARDEŞLİK İLAN EDELİM.

Bu kampanya 17 destekçiye ulaştı

Gelin doğruya öncülük edelim.Şu anda akıl tutulması yaşanıyor.Birileri başkan adına fetöcü avı yapıyor,bu şekilde makamının sağlamlaşacağını,taltif göreceğini düşünüyor yolda geçerken kolu değeni,selam vereni,ihbar edileni,yakın çevresinde fetöcü olanı,telefonunda bylock çıkanı vs içeri dolduruyorlarAt izi,it izi.sapla saman,doğru yanlış karıştı.Peki ne olacak bunun sonu kaç yıl içerde yatırabilirsiniz?.Bu insanları ömür boyu yatıramazsınız.Öldüremezsiniz.Başka ülkeye de süremezsiniz.O zaman suç işleyenleri,adam öldürenleri,darbe yapanları idam edelim.Gerçeği 15 temmuzda farkedenleri affedelim.Türkiye düşmanlarını kudurtalım,ülkeyi kalkındıralım.Rabbimiz buyuruyorki;Allah ın sizi affetmesini istemezmisiniz o halde sizde affedin.buyuruyor.

Bugün Şaban imzanı bekliyor!

Şaban Ercan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ercan_saban@hotmail.com: 15 TEMMUZ MİLAT OLSUN,TOPLUMSAL KARDEŞLİK İLAN EDELİM.». Şaban ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.