POYRAZ BEBEĞİN NEFESİ OL..!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Poyrazın bir tanısı yok 4 aylıkken  kalbi durdu ve beyin ciddi hasar gördü.  Uzun bir sure bitkisel hayatta kaldı hiç uyanamadı. Uyandığında ise beyin hiç calismiyordu. Görmüyordu duymuyordu ve tepki vermiyordu. Doktorlar aylarca yaşamaz dediler ve bu esnada bir dizi ameliyat oldu. Ama poyraz hepsinin üstesinden geldi doktorlara inat hayata sarıldı beni bırakmadı.  Ve 7 ay önce bir mucize oldu görmeye duymaya ve tepki vermeye başladı.  Şimdi bunları ilerletmek için terapiler alması gerekiyor. Terapistler eve gelmek zorunda kaldığı için seans başına ciddi rakamlar ödemek zorunda kalıyorum.  Ve tek tedavimiz bu bizim. 2 sene önce eşim terketti. Tek başıma mücadele etmek zorunda kaldım herseyle. Şimdiye kadar esin dostun yardımı ile ayakta durmaya çalıştım ama artık tıkandım.  Ve çocuğumu burda yarı yolda yüz üstü bırakıp kaderine terkedmek istemiyorum.

Annesi: Aslıhan Badem

İletişim: https://www.instagram.com/aslibdm/

Bugün Nur imzanı bekliyor!

Nur Altuncu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «eposta@saglik.gov.tr: POYRAZ BEBEĞİN NEFESİ OL..!!». Nur ve imza atan diğer 896 kişiye katıl.