Omurilik Erimesi Hastası 10 Yaşındaki Yunus Emre Yardımlarınızı Bekliyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Annenin Yardım Çığlığına Kulak Verin
Samsun’un Çarşamba ilçesinde omurilik erimesi ve epilepsi hastası 10 yaşındaki Yunus Emre Akdağ'ın annesi Hafize Baydenk, “Oğlum bugüne kadar 5 kez ameliyat oldu. 5 sene önce eşimden ayrıldım. Çocuğumun tedavisi yurtdışında mümkünmüş. Ancak bu masrafları karşılayacak durumum yok" dedi.

Çocuğuna baktığı için çalışamadığını anlatan Hafize Baydenk, “Ayrıca 12 yaşında Abdullah Gül ve 7 yaşında Hazal Su adında iki çocuğum daha var. Onlara da bakıyorum. 7 sene önce eski kocam maddi imkânsızlıklar nedeni ile çocuğuma bakamadığımızı ve çocuğu yurda vermemiz gerektiğini söyledi. Çocuğumdan vazgeçemeyeceğimi belirttim ve ardından 5 sene önce eşimden ayrıldım. Yunus Emre benim canım ve ondan vazgeçemem. Bakımı için devletten bakım ve engelli desteği alıyorum. Bunun yarısı çocuğumun bakımı için medikal malzemelerine harcanıyor. Ev sahibimiz evi sattı ve burayı boşaltmamızı istiyor. Bu soğukta nereden ev bulacağım? Zor şartlarda çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Maddi anlamda çok zorlanıyorum. Çok sıkıştığım anlarda annem-babam destek oluyor. Onların da maddi sıkıntıları olduğu için ellerinden pek fazla bir şey gelmiyor. Yunus Emre’nin de oyunlar oynadığını görmeyi çok istiyorum. Benim çocuğumun MMR Epilepsi Pnömoni hastalığının yanı sıra omurilik erimesi de var. Tedavisi yurtdışında mümkünmüş. Bu masrafları karşılayacak durumum yok. Yetkililerden çocuğumun tedavisinde bana yardımcı olmalarını ve çocuğumun sağlığına kavuşmasını istiyorum."

Sağlık Bakanlığı'ndan, Samsun Valiliği'nden ricamız Yunus Emre'nin yurt dışı tedavi masrafları için bir hesap numarası açılmasına yardımcı olmaları..

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Göktaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «eposta@saglik.gov.tr: Omurilik Erimesi Hastası 10 Yaşındaki Yunus Emre Yardım Bekliyor!». Gizem ve imza atan diğer 942 kişiye katıl.