Okuyan elektronörofizyoloji mezunlarına en az 1000 atama istiyoruz !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhabalar,

Elektronörofizyoloji bölümü'nün atanamayan ve özel sektörde de sertifikalıkar yüzünden iş bulamayan mağdur  üniversite mezunlarıyız.

Sebebi, bizim 2 yıl boyunca ne uğraşlarla okuyup bitirdiğimiz bölümü bazı kurumlar sertifikasyon ile lise mezunu olan bireylere 1-2 ay içinde kurs verip sertifika sahibi ediyorlar. Doğal olarak bu sertifikasyon işi bizi tamamiyle mağdur edip işsiz bırakıyor. Şu an Türkiye genelinde Hastahanelerde yaklaşık %80'i sertifikalı bireylerden oluşuyor.

Atamalarımız hiç Yok denecek kadar az, hatta son atamalarda kontenjanlarda bölümümüze dair 1 kişilik atamaya Bile yer açılmamıştır.

elektronörofizyoloji mezunları olarak bizim olan işi kendimiz yapmak istiyoruz, sağlık bakanlığından en az 1000 atama istiyoruz. Bizlere destek olmanızı bekliyoruz.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa İncaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «eposta@saglik.gov.tr: Okuyan elektronörofizyoloji mezunlarına en az 1000 atama istiyoruz !». Mustafa ve imza atan diğer 297 kişiye katıl.