Kampanya Kapatıldı

Bebeğimin kulakları için 70bin TL isteniyor bu ameliyat sgk kapsamında olsun!!!

Bu kampanya 313 destekçi ulaştı

10 aylık bebegimizin doğuştan kulak yolları kapalı kulakları yok

lütfen bu tarz hastalıklar devlet yada tıp fakülteleri tarafından yapılsın biz arabası olmayan her kayseriye gitmemizde araba kiralayan bir aileyiz bizim. Gibi insanlar var bu tarz durumu olmayan hastalara hasta yakınlarına özel hastanelerde zorunlu ameliyatlar olmasın herkesten yardım bekliyoruz biz ve bizim gibiler için sizin bir butona basmanizi rica ediyorum bir anne olarak yardımlarınızı bekliyoruz

Saygılarımızla...

Bugün funda imzanı bekliyor!

funda özcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «eposta@saglik.gov.tr: Bebeğimin kulakları için 70bin TL isteniyor bu ameliyat sgk kapsamında olsun!!!». funda ve imza atan diğer 312 kişiye katıl.