Ataması yapılmayan Acil Tıp Teknisyenleri iş bekliyor .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hepimiz belirli puanlarla Sağlık Meslek Liselerinde öğrenim gördük. Henüz 16 yaşında 112 Acil İstasyonlarında, hastanelerin Acil Servis bölümlerinde staj yaptık. Her zaman mesleğimizin hayat kurtarmak olduğu bilinci ile bütün zorlukların üstesinden geldik. Ancak özel liselerin rant uğruna hızla çoğalması ile oluşan yığılma sonucu iş bulamıyoruz. Atamalarımız yok denecek kadar azaldı. Bir Acil Tıp Teknisyeni özel sektörde asgari ücretle çalışıyor. Hastaneler Acil Tıp Teknisyeni almıyor.

Bizler alanlarında eğitim almış donanımlı Türk Gençleriyiz. Şimdi işsizlik, düşük ücret, eksik özlük hakları, yasal olmayan çalışma saatleri, normal olmayan iş yükü ile mücadele ediyoruz.

Bizi okutup bu duruma getirebilmek için anne ve babalarımız ne çektiler biliyor musunuz

112 Acil çalışanları sağlıkçı olmayan vasıfsız şöförler yerine sağlıkda donanımlı Acil Tıp Teknisyeni arkadaşlarımızın olması gerektiğini düşünüyoruz. Acil Tıp Teknisyenleri olarak ATAMA bekliyoruz.

Bugün Ömer Faruk imzanı bekliyor!

Ömer Faruk Ceylan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «eposta@saglik.gov.tr: Ataması yapılmayan Acil Tıp Teknisyenleri iş bekliyor .». Ömer Faruk ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.