0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mustafa Barışık, çeşitli nedenlerle elinde çöpe atılacak epilepsi ilacı olan ailelerden bu ilaçları alarak ihtiyacı olan ailelere göndermekteydi.  Bu durumdan kim neden rahatsız olduysa Mustafa beyin bu ilaçları toplayıp kara borsada sattığını iddia etti. İddia diyorum çünkü kimsenin elinde atılan bu çirkin iftirayla ilgili delil bulunmamaktadır. Aynı nedenle epilepsili aileler ve yakınları derneğindeki üyeliğide sonlandırılmıştır. Son zamanlarda yurt dışı ilaçlarda büyük sıkıntı yaşanmakta ve bi çok ailenin ilacı eline zamanında ulaşmamaktadır.Dernek başkanı ve üyeleri ailelere giden yardımın da önünü kestiklerine göre bu konuyla ilgili ne zaman harekete geçecekler ne planlıyorlar her hangi bir planları yoksa böyle pasif bir derneğe de hiç bir epilepsilinin veya yakınının ihtiyacı yoktur. Epilepsililer ve yakınları olarak gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.

Bugün Sakine imzanı bekliyor!

Sakine Çetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Epilepsili hasra ve yakınları derneği: Mustafa Barışık'a atılan iftiraları kınıyoruz. Üyeliğinden çıkarıldığı derneği istemiyoruz». Sakine ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.