EPİLEPSİ İLACLARI DURDURULMASIN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

iyi  akşamlar arkadaşlar, bu akşam  ilaçlarımı yazdırmaya gittim. Her 3 ayda olduğu gibi, ilaclarımı yazdırdığım lüleburgaz tıp merkezi ilacların recetesını verip sorunsuz sekilde ilaclarınızı eczanelerden alabılırsınız diyerek, eczaneye gittim eczanede hanımefendi. Yazılan ilaçlarınız depolarda saklandığı için firmalar ve sağlık bakanlığından beklenen zam üzerine satışa sunulacaktır denıldi. peki benım ilaclarım bu aksam son raporun bir gün öncesınden kabul etmıyorsunuz bir gun sonrasıd kabul edilmıyor dıyerek, anlıyorum mustafa bey az öncede dediğim gibi sağlık bakanlığının vereceği zam oranı belli olana kadar bir çok hastalarımızı geri çeviriyoruz ilaclarınız suan ne depoda nede firmada bulunmamaktadır diyerek benı geri cevirdiler.

arkadaslar burada bir tek ben mağdur değilim, bir çok hastamız yaşlı teyzelerimiz dedelerimiz hasta bebeklerimizin. ilacları durdurulmuştur. biz sessiz kalırsak sesımızı duyurmazsak kimsenin bizleri düşündüğü yok herkes bakıyor kendi işinin olduğuna benım burada birlik beraberlik içinde aile olduğumuzu bildiğim için desteğinizi beklıyorum.

Benım suan elimde bir adet  ilacım olmadığı için nöbetlerimi gecireceğim özel sektörde evime bakan insanım ben % 67 engelli saglık raporum var. Suan bana bu yolda sizlerden ve sağlık bakanlığından bır destek ve bu konuya el atıp, hasta vatandaşlarına ilaclarının satışlarının sunulmasını istiyorum.

1. KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ İlçesinde 59 eczaneden 1 tanesinde ilaclarım yoktur.

2. RİVOTRİL 2 MG  TEGRETOL 400 MG NETROREX 500 MG BULUNMAMAKTADIR.