0 人が賛同しました。もう少しで 100 人に到達します!

最近、利用規約行動模範で禁じられているフォートナイトのアカウントの販売や共有、交換がTwitter等で相次いでいます。その中には詐欺や乗っ取ったアカウントも含まれ、アカウントを乗っ取られた人達はお金が無くなったのと同じなので凄く悲しみます。それでフォートナイトのアカウント乗っ取り対策強化。また、乗っ取りについてはCrackツール(アカウントを乗っ取るツール)を販売している業者、人物を訴えなどをしなければいけません。

この問題が解決しなければ、買おうと思って詐欺にあわれる方、アカウントを乗っ取られて悲しむ方々が今以上に出てきます。

それを実現して貰う為に私達はEpicGames(エピックゲームズ)、FortniteDeveloper(フォートナイトの開発者)にこれの内容を届けたいのです。そのためには皆さんの拡散、賛同が今の私たちが簡単にできる一番の力なのです。

皆さん、フォートナイトをより楽しく、より安心してできるゲームにする為に賛同、拡散をよろしくお願い致します。

Recently, selling, sharing, and exchanging Fortnite accounts forbidden by the Terms of Service and the Behavior Model are successive on Twitter and others. Among them included fraud and accounts taken over, and people who were hijacked accounts are just as sorry as money is gone. That's why Fortnite account hijacking is strengthened. Also, regarding hijacking, you must file an appeal to a dealer or seller of the Crack tool (a tool to take over accounts).

If this problem is not solved, those who are fraudulent to buy, those who are saddened by being hijacked accounts will appear more than now.

In order to realize that we want to deliver this content to Epic Games, Fortnite Developer. To that end, your proliferation, approval is the best force we can easily do now.

To everyone, to support the Fortnite more enjoyable, more securely to play games, thank you for spreading.

このキャンペーンはEpicGamesが行っている公式なものではありません。

今日:フォートナイトアカウント販売抑止委員会さんがあなたを信じています

フォートナイトアカウント販売抑止委員会さんは「EpicGames: フォートナイトアカウント販売・交換・共有の抑止、乗っ取り対策、セキュリティ強化を求める」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!フォートナイトアカウント販売抑止委員会さんと19人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。