English Time Edirne'deki magdur ogrencilerine paralarini geri ödesin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Edirne'de kapanan  mevcut tek şubesi için öğrencilerin içeride kalan binlerce liralık paralarini geri vermemektedir. Başka bir şubenin müdürü olan Tuğba Hanım bize English time'in merkezinin Londra'da olduğunu diğer şubelerden tamamen bağımsız çalıştıklarını söylediler. Bize yardimci olabilecegini soylenilerek cep numarası verilen Cigdem Hanim telefonlarını açmamaktadır. Ayrica Elektronik posta aracılığı ile ulaşmaya çalıştığınız merkez Londradan e-postalarımiza dönüş yapilmadi. Turkiye'de pek cok şubesi olan bu kurumun ofisleri birbirinden tamamen bağımsız ise,bir yetkili isim öğrenemediysek bu kurum yasal mi çalışıyordur? Birbirlerinden bağımsız olduğunu iddia edip ancak Edirne disindaki ofislerinde kurlardan faydalanabilecegimiz nasıl söyleniyor? Bize verilen irtibat numaraları,kendi çabamızda bulduğunuz irtibat numaraları neden geri dönüş yapmıyorlar? Buna son verilmesi ve binlerce liralık odemelerimizi geri almanız için imzalarınızı bekliyoruz.

Bugün Reyhan imzanı bekliyor!

Reyhan Pekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «English Time : English Time Edirne'deki magdur ogrencilerine paralarini geri ödesin.». Reyhan ve imza atan diğer 124 kişiye katıl.