0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ankara'nın Elmadağ ilçesine bağlı Hasanoğlan Mahallesi Halkının yıllardır yerleşime 400 metre yakınlıktaki taş ve kireç ocakları yüzünden sağlıkları yeterince tehdit edilmektedir.
Şimdi ise Hasanoğlan Döşeme Mevkinde insan sağlığını etkileyecek yerleşime 2km Ormanlık Araziye 1 km uzaklıkta olan bir maden arama projesi başlatılmıştır. Bu Elmadağ ve Hasanoğlan Halkına yapılan bir zulüm olarak nitelendirilsede aynı zamanda bütün insanlığa yapılan bir saygısızlıktır.
Daha fazla insan sağlığını tehdit edecek , ormanlık arazilere zarar vericek unsurlar türememesi için bu kampanya sayesinde sesimizi duyurduğumuz kişilerden talebim aldığımız her nefesi borçlu olduğumuz , doğaya minnet borcumuzu ödemek ve insanlığa yapılan saygısızlığa dur demek için bu kampanyaya destek olmalıdır.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı: Ankara Elmadağ'da Ormanlık Araziye ve Yerleşime Yakın Maden Arama Çalışması İstemiyoruz.». N ve imza atan diğer 773 kişiye katıl.