Emre Karaaslan Sözünü Tutsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tarih 23 Aralık 2017.

Konyaspor-Fenerbahçe / 2017-2018 Türkiye Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 17. hafta müsabakası

Sahada iki Aykut Kocaman takımı + 1 Aykut Kocaman'ın olduğu ve futbolun en ciddi sınavını verdiği bir karşılaşma oynandı iki gün önce.

Aykut Kocaman'ı bilen bilir; Modern futbola tepki olarak doğan Kocaman, bugüne kadar çalıştırdığı tüm takımlarda "Benim takımım gol yemesin de eğer atarsam da kar olur" mantığıyla kariyerini sürdürmüş ve hala da devam ettirmektedir.

Koskoca Fenerbahçe'yi hücuma küstürüp, sürekli golü düşünen ve takımı atağa çıkaran futbolcuları takımdan göndermekte ustalaşan Aykut Kocaman, sahip olduğu zihniyetin en önemli meyvesini Kasımpaşa maçında tesadüfen elde etmiştir.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin forvetleri sakat ve cezalı olduğu için maça forvetsiz çıkmak zorunda kalan sarı lacivertli ekip, taraftar baskısının yanı sıra futbolcuların gününde olması nedeniyle belki de Aykut Kocaman'ın yönettiği takımlarda bir daha izlemenin nasip olmayacağı güzel bir futbol ile maçı 4-2 kazanmış, hatta yenilen hatalı golde, bariz hatayı hangi futbolcunun dahi unutulmuştur.

Rakiplerin hatalarıyla ligde şampiyonluk yarışına ortak olduğu söylenen Fenerbahçe için sezonun ilk yarısını lider kapatma şansı doğan Konyaspor maçında filozof Aykut Kocaman yaptıklarıyla tarihe geçmiştir.

Kasımpaşa maçında forvetleri olmadığı için ZORUNLU olarak sahaya forvetsiz çıkan Fenerbahçe, takımın forvetleri Soldado ve Fernandao'nun kadroda olmasına rağmen maça 4-6-0 şeklinde forvetsiz çıkmış ve maçta her futbolcunun çok kolay bir şekilde yapabileceği basit bir hata ile golü yedikten sonra Konyaspor defansının bireysel hatasında beraberliği yakalamıştır.

Söz konusu maçtan önce "Reis geliyor, şampiyonluk geliyor Kenan abiiii" şekline naralar atan ve bugüne kadar Aykut Kocaman'ın yaptığı her işte, verdiği her kararda Aykut Kocaman'ı savunan Emre Karaaslan, Aykut'un yaptığı anlamsız hatayı eleştirenlere aldırış etmeyerek, "Biz bu maçta puan kaybedersek ben Aykut'a söverim arkadaş. Sabır Sabır Sabır. 70'inci dakikaya kadar bekleyin, Konyaspor yorulacak. O zaman atacağız golü" diyerek gaflarına bir yenisini daha eklemiştir.

Sonuç olarak maçta puan kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman forvetsiz başladıkları karşılaşmada "Bu maçta santrfor sıkıntısı çektik" açıklaması yaparak, o klasik ve anlamsız açıklamalarına bir yenisini daha eklemiştir.

Bugüne kadar Aykut Kocaman'a adeta tapan, Aykut Kocaman'ı eşinden ve çocuğundan daha çok savunan Emre Karaaslan, puan kaybedilen maçtan sonra yine Aykut Kocaman'a toz kondurmamış ve suçu her zaman olduğu gibi FUTBOLCULARA atmıştır. (Maçı kazanırsak Aykut Kocaman'ın sayesinde, kaybedersek futbolcuların yüzünden)

Elimizde video kaydıda bulunan Emre Karaaslan, hala puan kaybı sonrasında yapacağını yapmayarak, sözünü tutmamıştır.

Kendisini sözünü tutmaya ve bizlerden özür dilemeye davet ediyoruz.

Bugün Gazi imzanı bekliyor!

Gazi Nogay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Emre Karaaslan : Emre Karaaslan Sözünü Tutsun». Gazi ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.