Kampanya Kapatıldı

Emre arkadaşımızın göz yaşları dursun!!!

Bu kampanya 126 destekçiye ulaştı

Herkeze merhabalar ..Engelli bir arkadaşımızın eve giriş ve çıkışlarında apartman da bulunan kendisi için yapılan rampayı apartmandaki bazı  insanlıktan nasibini almamış kişiler tarafından kaldırılmıştır.Tekerlekli sandalyede hayatını devam ettirmeye çalışan bu arkadaşımız ve onu hiç yanlız bırakmayan bir anne.Bu insanlar her eve girmek istediğinde ya karakolu arayarak polis Arkadaşlarımızdan veya mahalle bekçilerinden yardım alarak evlerine girebilmekte.Sizlerden istediğim kampanyayı imzalayarak gözü yaşlı kardeşimize apartman içine bir rampa yaptırarak kimseye muhtaç olmadan evlerine rahatça girebilmek.Tüm engelli kişilerin bu ve buna benzer sorunlar yaşaması bizim insanlık ayıbımızdır.Lütfen bu duruma duyarsız kalmayalım.İnsanların yüzlerinde oluşacak bir gülümseye sebep olalım..

Bugün aykut imzanı bekliyor!

aykut baran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Emre arkadaşımızın göz yaşları dursun!». aykut ve imza atan diğer 125 kişiye katıl.