Kampanya Kapatıldı

Etiketler ve Stickerlar Yasaklanmasın

Bu kampanya 74 destekçiye ulaştı

Etiketleri ve Stickerlar ile Arabalarımızı Değişik Konseptlerde Ve Farklı Karakterlerde Etiketliyoruz Amacımız Tarzımızı Ortaya Koymak Farklı Olmak Eğlenmek Ve Bu Hobimizi Dilediğimiz Gibi Özgürce Yaşamak Bu Pırıl Pırıl Gençlerin Gönüller’ini Kimse Kırmasın Bir Kez Genç Oluyoruz Yaptığımız Yanlış Bir İş Asla Yok Bir Çoğumuz İşinde Gücünde İnsanlar İnan’ın Ceza Yazan Polise Canın Sağolsun Abi Sizinde İşiniz Bu Sökeriz Tabiki Diyip Ceza Makbuzlarıyla Eve Gidip Canı Sıkılan Evle Tartışan Atışan Çok Geç Tanıyorum Ama Asla Sevdasındanda Vazgeçmeyen Delilanlı Pırıl Pırıl Gençleri Üzmeyelim Neyse Sayın Devlet Büyüklerim Fazlada Başınızı Ağrıtmayalım Şu Notuda Eklemek İstiyorum Yemin Ederim Tanıdığım Ne Kadar Araba Sevdalısı Dostum Varsa Hepsi Devletine Aşık Bayrağına Sevdalılar Elhamdulillah Saygılamla.

Ramazan AŞUCUOĞLU

CLUBBODUR

Bugün Ramazan imzanı bekliyor!

Ramazan Aşucuoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Emniyetgenelmüdürlüğü: Etiketler ve Stickerlar Yasaklanmasın». Ramazan ve imza atan diğer 73 kişiye katıl.