Yediemin otoparklarının denetimleri arttırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yediemin Otoparkları'nda uzun süre kalan motosiklet ve araçlar, park ücretinin yüksek olmasından dolayı sahipleri tarafından alınamadığı için çürümeye terk ediliyor.

Otopark ücretleri nedeniyle araçların çoğu makine kimyaya devredilmektedir. Araçların sahiplerine cazip bir fiyat karşılığında geri verilmesi halinde milli servete de sahip çıkılmış olacaktır.

Ayrıca sorumlulukları karayolları trafik yönetmeliğinin 121. maddesinde düzenlenmiş olduğu halde, çekicilerin aracın kaldırılması esnasında araca zarar verdikleri durumlar da olabiliyor. prosedüre göre zarar gören aracın tamir masrafları, çekicinin kaskosundan karşılanmak durumunda. ancak kendini bu durumun içinde bulan vatandaşların tecrübeleri farklı. “zarar gören aracın masraflarını kim karşılayacak?” sorusuna verilen cevap “şikayetin varsa bildiğin yerlere müracaat edebilirsin” olabiliyor.

Ayrıca bir çok vatandaşın tecrübeleri doğrultusunda, otopark için verilen ücretlere herhangi bir fatura verilmeyip, vergi kaçırdıkları bilinmektedir.

Benim başıma gelen olayda aracım hatalı park edilmediği halde miting var deyip sözde güvenlik gerekçesiyle çekiliyor!!! Yediemin otoparkına gittiğimde 150 TL den başlıyor konuşma. 100 TL de anlaşıyoruz ödemeyi yapıyorum karşılığında fatura istiyorum gece olduğu için sabah 9:30 da gelin faturayı verelim cevabı alıyorum. Ertesi gün faturayı almaya gittiğimde öğleden sonra gelin diyorlar. Faturayı vermelerinde ısrarcı olduğumda " %18 KDV yi ödeyin bizde bu fiyat KDV hariç bizim şirket prosedürü bu şekilde (işine geliyorsa) " diyor. Bu yaptığın ticari ahlaksızlık dediğimde "varsa sıkıntın git şikayet et hadi dışarı alayım her gün senin gibi 50 kişi geliyor buraya" diyor.

Alenen yapılan bu soyguna dur demek için sizde imza atın.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Atabey bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Emniyet Genel Müdürlüğü : Yediemin otoparklarının denetimleri arttırılsın». Ahmet ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.