0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Emniyet şeridinin boş olması ambulans,itfaiye gibi trafiğe takılmadan en hızlı şekilde ulaşması gereken araçlar için çok önemli. Öyle ki bir canın kurtulması için dakikalar hatta saniyeler yeterli. Ancak sıkışık bir trafikte emniyet şeridini dolduran araçların tekrar o şeridi boşaltabilmesi 3-4 dakikayı alabiliyor. Bu sebeple:

Emniyet şeridi motorsikletlere serbest olsun çünkü motorsikletler saniyeler içinde emniyet şeridini boşaltabilir.

Kullanılan kask kameralarının ekran görüntüsüyle emniyet şeridinde çekilen araç plakaları bir sisteme gönderilsin ve o araç sürücüsüne ceza verilebilsin. Gezici mobese kamerası,yol boyunca EDS aslında burda olacak olan. Böylelikle fotoğraflı, kanıtlı denetim artmış olur ve belki de bir canın kurtulması sağlanır.

Bugün Motor imzanı bekliyor!

Motor Grubu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanlığı: Emniyet şeridini ambulanslara tıkayanlara denetim için motor ve kask kamera sistemi gelsin». Motor ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.