Bireysel Silahlanmaya Son Verelim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Nedensiz Ölümlere; Dur!! de..

Bu konuyu çözüme ulaştırabilecek;

değerli Valimiz Sayın Selami Altınok. Artık sokaklarda ailemiz ve / veya eşimiz-dostumuz ile içimiz rahat bir şekilde gezemez olduk. Eğer bir vatandaş neden arabama yaslandın diye haince bir pusu ile öldürülebiliyorsa bu güzelim ülkede, eğer bir vatandaşımız eşi ile yürürken el ele tutuştukları için eşinin yanında fiziki şiddete maruz kalıyorsa bu konuda hepimizin birlik olup bu sorunu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Canım ülkemde insanlar savaş yüzünden veyahut vatanı korudukları için değilde büyük bir kısmı; neden yan baktın, ben daha güçlüyüm ve hatta bir düğün eğlencesini maganda kurşunuyla masum bir çocuğu hayattan kopararak zulme dönüştürüyor. Bu konuda toplumsal değerlerimizi kaybetmemek adına eğitimlerde daha çok yer verilmeli. Ateşli / Ateşsiz silah satışını gerçekleştiren yerlerin dıkı denetimi olması gerekmektedir. Gerekirse ruhsatlı/ruhsatsız kullanımlarda cezalar orantılı bir şekilde ağırlaştırılarak suç işleme eğilimini en aza indirgemek güvenliğimiz bakımından pek çok işe yarayabilir.  .

Bugün Kerem imzanı bekliyor!

Kerem Özmen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Emniyet Genel Müdürlüğü : Bireysel Silahlanmaya Son Verelim». Kerem ve imza atan diğer 157 kişiye katıl.