0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayin YETKİLİ MAKAMLAR;

Muğla ve İlçelerindeki (Ki tek mugla degil TURKIYE'NİN birçok şehri Boyle)gün geçtikçe yükselen Emlak fiyatlarının abartilarak insanlara sunulmasından; Kuru fırsat bilip 20 senelik binanın kira ve satış bedelinin ;yeni binayla aynı olmasından ;eski evlerin 2.el spotculardan aldıkları esyalarla (yatak , cekyat,masadan ibaret) kirayi daha çok göstermesinden ;ev sahibi Emlakciya benim evim şu fiyat:sen kaca satarsan sat bana bunu ver demesinden 1 oda 1salon dairelerin bile asgeri ucretten fazla olmasindan YORULDUK TÜKENDİK.EMLAKCİLARİN daha titiz denetlenmesini yüzdelik oranlarının dusurulmesini istiyoruz.EMLAKCİLAR siteler acip sitelerde pazarlayip insanlar gidiyor ayaklarina ev sahiplerini avliyorlar  ve ayaklarina gelen kişiden dünya yükü (danışmanlık adı altinda)para alıyor. Onlarin bir kerede aldigi parayla vatandasimiz bir ay ev gecindiriyor.KIRACI taşınma parasini mi versin depozito mu  emlak danışma ücretini mi yoksa abone açma kapama parasini mi ? Emlakcilar ev sahiblerinden alsin danisma ucretini onlarca evi olanlar var kiralari elden alıp vergi kaciranlar..

Binalari mutahitler  yapip ultra lüks adı altında satıyor Emlakcilar 0 bina diye satıyor ev sahipleri benim evim çok değerli diye satıyor .Biz istemiyoruz ultra lüks yapmayin 10 yillik binanin  içini yaptırip 0 ayarında yazmayın normal yapın ithal değil yerli kalite kullanın yaptığınız ev yabancıya değil T.C vatandaşıninin cebine hitap etsin burda dolar euro değil TL geçiyor bizim vatandaşımız normal uygun binayada razi içi boş binalar dikmeyın boşa fiyat YUKSELTMEYİN ...!Maaşımız elektrik suya kiraya  pazara yetmiyor; ihtiyaçlarımızı verdiğimiz anlamsızca yükselen kiralar yüzünden göremiyoruz.Onların doyumsuz istekleri yuzunden  biz Ailemizin TEMEL  ihtiyac: giyim, erzak ,Okul v.s ihtiyaclari Karsilayamiyoruz ..aldığımız para kiraya yada krediye gidiyor. 10 yillik ile 0 Binanin arasindaki kira yada satisinin ayni olmamasini;80 m2 daire ile 150 m2 dairenin kira yada satisinin ayni olmamasini yasina gore fiyatinin azalmasini İSTIYORUZ.Bir evden 700 tl den çıkan kiracı dan sonra yeni kiraciya ev kırasinin birden 1500 çeken Emlakcilar dan  ve ev sahiplerinden yorulduk.Canı isteyen emlakcilik yapip milleti somurmesinden BIKTIK.Lütfen bir sınır getirin yasa istiyoruz . BU KONUN YARGIYA TASINMASINI ISTIYORUZ.ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞANLARA EVİ OLMAYANLARA YARDIM EDİN ..BİZDE INSANIZ BIZIMDE AILEMIZ VAR.BİZDE HAYATTA MUTLU OLMAK ISTIYORUZ.

Bugün Fatma imzanı bekliyor!

Fatma Keskin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EMLAKCİLARİN VE EV SAHİPLERİNİN AÇ GOZLULUGUNE DUR DEMEK İSTİYORUZ YETER ARTIK SOMURMEYIN». Fatma ve imza atan diğer 410 kişiye katıl.