Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunları ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN 5 BİN KADRO İSTİYOR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

3301 program kodlu Emlak ve Emlak Yönetimi bölümü mezunları bugüne kadar sadece Tapu Müdürlüklerinde istihdam edilmiştir; ancak diğer birçok kamu kurum ve kuruluşunun emlak servislerinde veya gayrimenkulle birinci dereceden ilişkili departmanlarında Emlak ve Emlak Yönetimi mezunlarına ihtiyaç olduğu açıktır.

Bizler çeşitli teknik ve idari derslerin yanı sıra, gayrimenkul ekonomisi, gayrimenkul hukuku, belediye, imar ve gayrimenkul mevzuatı, gayrimenkullerde vergilendirme, tapu ve kadastro bilgisi, kentleşme ve konut politikası, gayrimenkul yönetimi ve pazarlaması, finans matematiği, inşaat ve gayrimenkul muhasebesi, gayrimenkul finansmanı, gayrimenkul değerlemesi, arazi düzenleme ve geliştirme gibi gayrimenkule yönelik mesleki ve teknik derslerle bu alanda nitelikli olarak yetişmiş meslek elemanlarıyız.

Kurumunuzun gayrimenkule yönelik departmanlarında biz Emlak ve Emlak Yönetimi mezunlarına yer vermenizi önemle arz ediyoruz. Saygılarımızla.