Emine Bulut’un kızının yanında olalım!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bugün günlerden #EMİNEBULUT hepimizin kalbini paramparça eden bu vahşet haber ile güne başladık. Bir söz vardır kelimelerin kifayetsiz kaldığı an diye şuanda tam olarak o anı yaşıyoruz. Bizim sadece haberleriyle bile tüylerimiz diken diken oluyorken 10 yaşındaki o küçük kız çocuğu annesinin an ve an kanlar içerisinde ölmek istemiyorum çığlıklarını duyarak ölüşünü izledi. O küçük kızın artık bir annesi yok güldüğünde onunla gülecek, ağladığında onun ile ağlayacak, şaşırdığında onun ile şaşıracak bir annesi yok artık. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm devlet insanlarına sesleniyorum lütfen bu suç bu vahşet hak ettiği şekilde çözülsün Emine Bulutun gözü arkada kalmasın.  Artık kadınlar ölmesin, üzülmesin, ağlamasın, acı çekmesin.. Bırakın kadınları öldürmeyi ve zarar vermeyi onları üzmekten bile korksunlar artık. Sadece biz erkeklerden daha güçsüzüz diye mi oluyor bunca vahşet. Ben bu tarz olaylar sadece Türkiye’de oluyor demiyorum ama neden biz bir ayrıcalık yaratıp ülkemizi böyle acı haberlerden uzak bir ülke haline getirmeyelim ki?  Artık bu tarz yobazların, geri kafalıların, vicdanından uzaklaşmış insanların korkması gerekiyor. Ben bir Türk Vatandaşı ve 21 yaşında bir genç kız olarak bir kadın vahşetine daha göz yummak istemiyorum. Geçip bir kadını boğazından bıçakla kesmek ve bunu kızının önünde yapmak bir güç göstergesi değildir bir acizlik ve zavallılıktır.  Lütfen hak ve adalet artık yerini bulsun.  Sizden bu adalet desteğinizde birlikte bir yardım desteği talep ediyorum sayın cumhurbaşkanım ,tüm devlet insanları ve imkanı olan tüm büyük firma yöneticilerine tüm ünlü iş insanlarına sesleniyorum lütfen Emine Bulut’un kızı için yaşamı boyunca maddi destekte / bursta bulunulsun, ünlü iş insanlarının sahip olduğu Türkiye’nin en iyi okullarında burs imkanı sağlansın veya rahatsızlandığında en iyi hastanelere gitme imkanı sağlansın onun için. Tabii ki de bunların hiçbiri onun annesinin geri getiremeyecek fakat artık yapamadıklarınız değil yapabileceklerimizi konuşmalıyız .Hepinizden elinize vicdanınıza koyup o kadının yerinde ben, benim kızım, benim annem, benim eşim olabilirdi demeyi unutmamanızı rica ediyorum sizden.