Muhammet Yuşa ÇAT bir an önce sağlığına kavuşsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Muhammet Yuşa 17 yaşında başarılı bir lise öğrencisi. Bir sigara yüzünden çıkan tartışmada Muhammet Yuşa öldüresiye dövülüp boynunu kırdılar. Muhammet Yuşa yoğun bakımda ve  hayatı tehlikesi sürüyor.Muhammet pazartesi akşamı arkadaşlarıyla birlikte taksimde bir şeyler yemek için bir Fast food zincirine geldiler. Daha sonra Muhammet'in arkadaşlarından biri bir başka müşteriden sigara istedi ve  sigarayı alan genç sigarayı sahibine geri uzattı ve Muhammet'i yoğun bakıma götüren süreç ondan sonra başladı. Fast food'dan ayrılan müşteri çok geçmeden bir grubu ile olay yerine dönen müşteri Muhammet Yuşa ile arkadaşları darp etmeye başlıyorlar. Anne ve Babalar çocuklarımıza doğru ve yanlış davranışı öğretelim. Lütfen gençlerimize sahip çıkalım.

Bugün canan imzanı bekliyor!

canan kara bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «elnr_svr@hotmail.com: Muhammet Yuşa ÇAT'ın hayatı tehlikesi sürüyor». canan ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.