Bir tarih yok oluyor.Elazığ Anadolu Lisesi nitelikli okul olmayı hak ediyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

40 yıllık derin bir geçmişi bulunan Elazığ ilinin ilk ve hala en başarılı anadolu lisesi olan okulumuz Elazığ Anadolu Lisesi nitelikli okullar arasına alınmamıştır. Ülkemizin en başarılı Anadolu liseleri arasında önemli bir yeri olan , her yıl Türkiye'nin en iyi üniversitelerine  onlarca öğrenci gönderen bir okuldur.Böyle bir okulun nitelikli okul olmaması hem öğrencileri ve aileleri hem de öğretmenleri  ve mezunları için çok üzücü bir durumdur. Elazığ Anadolu Lisesi'nin alınan unvanın geri verilmesi ve hakettiği yerde olması bu okula girebilmek için çaba göstermiş olan öğrencilerin haksızlığa uğramaması adına bu kampanyanın desteklenmesini bekliyoruz.

Bugün Elif Sude Akdaş imzanı bekliyor!

Elif Sude Akdaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Elazığ Anadolu Lisesi öğrencileri, aileleri ve mezunları yardımları ile gerçekleşecektir.: Bir tarih yok oluyor.Elazığ Anadolu Lisesi nitelikli okul olmayı hak ediyor.». Elif Sude Akdaş ve imza atan diğer 1.867 kişiye katıl.