Ela Bebek ve Onun Gibi Binlerce Bebeğimizin Gülen Yüzü Solmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Ela bebek genetik Sma hastası olan meleklerimizden sadece biri. Henüz 5 buçuk aylık. Dünyanın güzelliklerini daha tatmamış bile. Yürüyemiyor, konuşamıyor ama inanın gözleri hep gülüyor. Etrafına ışık saçıyor. Ve biz Ela bebeğimizin gülen yüzünün solmasını istemiyoruz. Bizim sürdürdüğümüz bu onurlu savaşta sizlerin de yanımızda olduğunu bilmek inanın bize güç verecektir.

Ela bebeğimize doğumdan 2 ay sonra Sma teşhisi konuldu. Tedavisi için gerekli ilacın maliyeti oldukça yüksek bir miktar. (600 bin lira) Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ilacın maliyetini ne yazık ki SGK karşılamıyor.

İstanbul'da Doç. Dr. Barış EKİCİ'ye muayene olan meleğimizin hastalığının Sma TİP 1 olmadığını başını gayet iyi tuttuğunu, güzel oturduğunu, nefes alış verişinde sorun olmadığını, hareketlerinin güzel olduğunu öğrendik. Doktorumuz ilacını alıp fizik tedavi görürse Ela bebeğin hastalığını yenebileceğini söyledi.

Atacağınız bir imza ve yapacağınız bir paylaşım Ela bebek için bir ömür demek. İnanıyoruz ki siz güzel insanlarla birlikte Meleğimizi kurtaracağız.

Bugün Cem imzanı bekliyor!

Cem Taşlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ela Bebek ve Onun Gibi Binlerce Bebeğimizin Gülen Yüzü Solmasın». Cem ve imza atan diğer 2.841 kişiye katıl.