L'AMPA exigeix el Batxillerat de Música i Arts Escèniques en l'IES JM Parra d'Alzira

L'AMPA exigeix el Batxillerat de Música i Arts Escèniques en l'IES JM Parra d'Alzira

Creada
4 de junio de 2022
Firmas: 2347Próximo objetivo: 2500
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

L’AMPA de L'institut José María Parra d'Alzira exigeix a la Conselleria d'Educació que no es deixe d'oferir el batxillerat Artístic Musical al nostre Institut que va ser implantat el curs 2009-2010.

Volem manifestar el nostre malestar davant del mal procés de comunicació, que ha sigut inexistent, i de presa de decisions sense cap tipus de justificació tècnica que ha mamprès la Conselleria, és una falta de respecte al professorat, a l’alumnat i a la ciutadania d’Alzira.

Tretze anys de treball, experiència i trajectòria artística avalen a l’IES José Maria Parra com a la millor oferta educativa de la Comarca de la Ribera Alta Considerant, a més, la tradició a l’IES José María Parra de treball en el batxillerat d’Arts escèniques, música i dansa, com un dels trets d’identitat del centre.

Des dels seus inicis, l’IES J.M. Parra ha mantingut la tradició de ser un centre de creació i exhibició de produccions teatrals i audiovisuals pròpies .

Al voltant d’un centenar d’alumnes del centre segueixen estudis professionals de música i, alguns d’ells, continuen els seus estudis superiors en el conservatori, amb l’objectiu de dedicar-se professionalment a la música. 

L’oferta d’aquesta Via del Batxillerat d’Arts possibilita i facilita més la consecució dels seus estudis.

A més de músics graduats, de les aules del centre han eixit alumnes que actualment estan treballant en orquestres professionals com el Liceu de Barcelona, l’Orquestra de València o pertanyen a les Bandes musicals militars de l’Exèrcit Espanyol, també han eixit actors i actrius professionals que treballen en produccions teatrals nacionals de renom.

La educació pública és l’eix vertebrador del sistema educatiu valencià i no pot minvar ni un sol dret aconseguit.

Apoyar ahora
Firmas: 2347Próximo objetivo: 2500
Apoyar ahora