Başarı

Bu kampanya 1.525 destekçi ile değişim yarattı!

17 agustos Kağıthane hamidiye mahallesi nar sokakta kimligi belirlenemeyen fakat güvenlik kameralari tarafından yüzü apaçık belli olan bir şahıs zavallı sokak köpeğine dakikalarca tecavüz ediyor.unutmayin bir sonraki kurban aileniz de olabilir.Agzi dili olmayan tüm derdi biraz yemek ve sevgi olan masum canlari korumak ve haklarini aramak bizim insanlik vazifemizdir.Sahis yakalandigi anda ona en buyuk cezanin verilmesi bizim burdaki tepkimize bağlı dunyayi hastalikli , sapik ve cani insanlardan arindirip değiştirme zamani..

Bugün gozde imzanı bekliyor!

gozde eren bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ekrem Gülen: HAYVAN ISTISMARINA SON VERME ZAMANI! TECAVUZCU YAKALANDI SIMDI TEPKI GOSTERME SIRASI ALACAGI CEZA BUNA BAGLI!!! JOIN OUR CAMPAIGN TO STOP ANIMAL ABUSES!!! ⚠⚠⚠⚠⚠». gozde ve imza atan diğer 1.524 kişiye katıl.