Başarı

Migros Çekmeköy ölüme götürdüğü ''Kedimiz Boncuk'u'' geri getirsin.

Bu kampanya 1.046 destekçi ile değişim yarattı!

Yaklaşık 2 yıldır semt sakinleri olarak kısırlaştırıp baktığımız Boncuk'u Mimar Sinan mahallesi, Mimar Sinan caddesi No:9A da bulunan 2M Migros ''içeri giriyor, müşteriler şikayet ediyor'' gerekçesiyle alıp bilinmeyene götürmüştür. Biz müşteriler ve mahalle sakinleri olarak Boncuk'u geri getirmelerini yahut yerini söylemelerini alıp kendimiz bakacağımızı söylesekte Migros yetkilileri bize yerini söylememişlerdir. Yaşayıp, yaşamadığını bile bilemediğimiz mahallemizin maskotu Boncuk'un geri getirilmesi ve hak ettiği sıcak yuvayı verebilmemiz için lütfen imzalayın. Migros'un bu yaptığı  yanlarına kar kalmamalı, insanlar gibi hayvanlarında özgürce sokaklarda yaşayabileceğini onlara anlatmalıyız. Her şey para olmamalı ! Migros Çekmeköy ve yöneticileri yaptıkları yanlıştan dönmeli, kedimizi attıkları yerden alıp geri getirmeli.

Bugün Emine Hülya imzanı bekliyor!

Emine Hülya Altuntoz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ehulyaa@gmail.com: Migros Çekmeköy ölüme götürdüğü ''Kedimiz Boncuk'u'' geri getirsin.». Emine Hülya ve imza atan diğer 1.045 kişiye katıl.