Bisiklet yoluna giren araçlara ceza istiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bilinçsiz araç şoförlerinin bisiklet yoluna girmesi büyük tehlike ve sorun arz etmektedir Bundan dolayı oluşan trafik kazaları ve engeller tam olarak cana kastetmektedir bisiklet yolunu bir otopark Dinlenme Tesisi ve buna benzer bir çok sebeple kullanmayı Kendine hak gören Ama bu eylemin Aslında iki teker sürücülerini Yani bizi büyük bir tehlikeye soktuklarını farkında değiller bisikletin de can taşıyor olduğunun farkına varmaları gerekmektedir ve bunun için Türk Ceza Kanunu uyarınca gerekli yaptırımların uygulanması 2. Tekrarında gerektiği mercilere ulaşılarak sürücünün ehliyetine el koyulabilecek boyutuna kadar ağır cezaları uygulanmasını istiyoruz attığınız her imza bir bisikletçinin daha hayatını korumanıza yardım edecek duyarlılığınız için teşekkür ederim

Bugün Soner Nurbay imzanı bekliyor!

Soner Nurbay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EGM: Bisiklet yoluna giren araçlara ceza istiyorum». Soner Nurbay ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.