Ege Yakası Karanlıkta Kalmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sinpaş GYO bize husran yasatmaya devam ediyor..

Bu sabah, geceden kapattım kepenkleri sabah dairede Elektrik olmadığı için açamadığımızdan, bir milyon para ödeyip Ortaçağda Yaşamak nedir öğrendik.

Bu kadar yeni bir sitede, daire içine kadar jeneratör desteği nasil olmaz anlamış değilim. Hangi yılda yaşıyoruz arkadaşlar? Bu kadar basit bir kalemi nasıl atlanır?

Yönetim Sinpaş'ın daireleri bu şekilde tasarladığını söyledi.. jeneratör istiyorsak beden ödememiz gerekiyormuş..

Zaten hem oturmaya geç başlayacak hem alamadığımız hizmetler ile, içerde açılan marketinden güvenliğine kadar, sosyal tesislerin spor salonun havuzun halen açılmamış olmasına, havuzun kenara koyulacak sezlonglarin parasini bizden tahsil etmelerinden, aylar once aldiklari topu harclarina ragmen tapularin verilmemesine kadar.... bir cok Bedel Ödemiş durumdayız.

Bir de bunun üstüne ihtiyaç için Bedel ödemeyelim ve bunun Sinpaş karşılasın diyorum.

destekliyorsanız imzalayın komşularım.

Bugün sinan imzanı bekliyor!

sinan aynaci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ege Yakası Karanlıkta Kalmasın!». sinan ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.