Maria Elena'nın spor yapmak için hastaneden ayrılmasına izin verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sağlığını, huzurunu, kendisini günlük spor aktiviteleri ile bulduğuna gönülden inandığımız ve hatta bildiğimiz Maria Elena'mız bir süredir içindeki bazı sıkıntıları nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniğinde. Oraya da kendi isteğiyle hatta biraz da uğraşarak gittiğini biliyoruz.

Her gün düzenli olarak spor salonunda antrenmanlarını yapan, bunları bir gün bile aksatmayan Maria'mız hastanede olduğu süre boyunca bu aktivitesine ara vermek zorunda kaldı. Hastane birim yönetimi antrenmanları için kendisine izin vermek konusunda olumlu bir yaklaşım gösterdi ancak şu ana kadar bir adım atmadılar.

Bizler Maria Elena'nın arkadaşları olarak onun için iyi olacağını bildiğimiz bu aktivitesini yapabilmesi için sesimizi hastane birim yönetimine duyurmamızda yardımınızı istiyoruz. Kampanyamıza destek verin, Maria Elena spor aktivitesi ile daha hızlı iyileşsin.

Bugün Cem imzanı bekliyor!

Cem Çakırlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Yönetimi: Maria Elena'nın spor yapmak için hastaneden ayrılmasına izin verilsin.». Cem ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.