Kampanya Kapatıldı

Ege Üniversitesinde yemek seçimi kaldırılsın.

Bu kampanya 56 destekçiye ulaştı

Hafta içinde öğrenci yemekhanesinde yemek yiyebilmek için önceki haftadan bu yemeği yiyeceğine dair yemek seçimi yapılıyor. Ancak bir sebepten dolayı yemek seçmeyi unutursanız öğrenci fiyatı (3 ₺/öğün) ile yemek yenilemiyor veya yemeği kaçırırsanız önceki haftadan ödeme yaptığınız için paranız boşuna gitmiş oluyor. Yemek seçilmediği taktirde istenildiği zaman tam yemek bedeli (8,5 ₺/öğün) ödenerek yemek yenilebiliyor bu da durumun aslında yemek sayısını belirlemek için olmadığını net bir şekilde ortaya koyuyor. Bunun yerine yemek kartına bakiye yüklenerek ve yemek yenildiği zaman bakiyeden yemek bedeli düşülerek yemek alma hakkı verilirse bu sayede biz yemeği kaçırdığımızda boş yere ödeme yapılmış olmaz ve bununla beraber yemek seçimi gibi her hafta uğraşılması gereken bir durum da ortadan kalkar.

Bugün Musa imzanı bekliyor!

Musa Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ege Üniversitesi Rektörlüğü: Ege Üniversitesinde yemek seçimi kaldırılsın.». Musa ve imza atan diğer 55 kişiye katıl.