Ege üniversitesi turizm fakültesi online ders devamsızlık sayılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
EGE UNİVERSİTESİ ve tarafına Aybike Solak bu kampanyayı başlattı

Ege Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri beklenen turizm sezonunun açılmasıyla esnetilen yasaklarla beraber çalışmaya başladık. Çünkü çalışmak zorundayız. Ülkemizde en çok etkilenen sektörlerden biri olan turizm haliyle biz turizm öğrencilerini de olumsuz etkiledi. Pandemiden önceki senelerde kışlarıda part time çalışarak hem çalışıp hem okuyorduk zaten. Haliyle bu kış böyle birşey mümkün olmadı. Şimdi sezon açıldı ve maddiyatımızı kurtabilmek için ( deyim yerindeyse borç batağından çıkmak ve açlıktan ölmemek için) turizm öğrencileri olarak bizler tam zamanlı çalışmak durumundayız ve çalışıyoruz da. Öğretmenlerimizin çoğu anlayış göstermiyor ve derslerden bırakmak ile tehdit ediyorlar bizi. Devamsızlıktan bırakacaklarını söylüyorlar. Bu zamanda bu yapılmaz sayın hocalarım. Çalışmak zorundayız derslerimiz zaten online işlendiği için tekrarlarını izleme imkanımız oluyor. Yani o dersleri alıyoruz izliyoruz bilgiden mahrum kalmıyoruz. Ders saatleri yoğun çalışma iş temposu saatleri içerisinde oluyor. O yüzden katılım ya hiç olmuyor derslere yada bir kaç kişi oluyor. Sesimizi duymuyor görmüyorlar. Sadece tehdit ediliyoruz. Lütfen bize destek verin bu zorlu süreçte kimsenin gücü kalmadı artık.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.