EFES Antik kentindeki Sünnet Düğününe HAYIR!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ben Türkiye vatandaşı Abbas Ali Çuhadaroğlu. İstanbulda ikamet etmekteyim ve otel yöneticiliği bölümünde okuyorum. Eski uygarlıklardan kalan dünyanın herhangi bir yerindeki en ufacık bir kültürel miras bile benim için çok büyük ve derin bir anlam ifade etmektedir çünkü , bize dünyanın uygar ve ilkel kültürlerini ve geçmiş hayatların kokusunu,tarihini sunan en büyük yapıtaşlarıdır. İzmir, EFES Antik kentinde gerçekleşecek olan ''Sünnet Düğününü'' kınıyorum, böyle bir rezilliğin mümkün olmaması için elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum.!! Kuruluşu M.Ö 6000 'lere dayanan bir antik kentin bünyesinde sünnet düğünü ne kadar sağlıklı olabilir !? Sizden ricam bu konu hakkında en yakın süre içerisinde ivedilikli bir geri dönüş yapmanız.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve dünyanın mirası için destekleyin lütfen

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Çuhadaroğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EFES Antik kentindeki Sünnet Düğününe HAYIR!!!». Ali ve imza atan diğer 170 kişiye katıl.