Efe Yağız ve Elif için adalet istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

08.06.2017 perşembe günü yaşanan trafik kazası görünümlü katliamda canımız oğlumuz Efe Yağız ve güzel kızımız Elif'i kaybettik. Aynı kazada Oğlumuz Mehmet Akif yaralandı ve yoğun bakımda kaldı. Araba evin duvarından içeri girdi ve duvarı yıkarak Hem Efe Yağızın hep Elifin canına kıydı. Peki neden kaza değil?

Arabayı kullanan 13 yaşındaki R.A sürekli süratli araba kullandığı için defalarca komşular tarafından ailesine şikayet etti. Babanın yanıtı sizene oğlumdan. Neden kaza değil? çünkü baba bile isteye her gün bu arabayı R.A ya veriyordu. Neden kaza değil? R.A ilk turunda çocukları korkutmak için üstlerine sürüyo çocuklar bağırarak karşılık verince 2. turda tekrar ediyor ve çocukları duvarı yıkarak eziyor. Şimdi başka Efeler ve Elifler ölmesin diye hem R.A hemde babası için en ağır cezayı istiyoruz

Bugün selda imzanı bekliyor!

selda çinkılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Efe Yağız ve Elif için adalet istiyoruz». selda ve imza atan diğer 4.245 kişiye katıl.