Kampanya Kapatıldı

Nuray Mert adlı gerici liboş, Cumhuriyet gazetesindeki köşesini bıraksın!

Bu kampanya 28 destekçiye ulaştı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana bilimsel ve objektif gerçeklere saygılı bir yayın politikası izleyen Cumhuriyet gazetesinde "hasbelkadar" köşe yazarı yapılmış Nuray Mert adlı kişi "Evrim teorisi alt tarafı bir teoridir, yanlıştır" mealinde bir üslupla "bilimsel ve objektif" düşünceye açıkça karşı bir takım safsatalar ve saçmalıklar yaymaktadır.

Bu tarz gerici / liboş bir üslup Cumhuriyet gazetesi okurlarına açıkça hakaret niteliğinde olup, CUMHURİYET gazetesinin yayn çizgisinin ve kimliğinin de açıkça reddi anlamına gelmektedir.

Bu nedenle, Nuray Mert adlı kişinin adını ve safsatalarını artık CUMHURİYET başlığı altında görmek istemeyen -vicdanı ve aklı bunu kabul etmeyen- gazete okurları olarak gereğinin yapılmasını Cumhuriyet gazetesi yönetminden talep ediyoruz.

Bugün Alper imzanı bekliyor!

Alper Eğmir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «editor@cumhuriyet.com.tr: Nuray Mert adlı gerici liboş Cumhuriyet gazetesindeki köşesini bıraksın!». Alper ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.