EDİRNE ÇÖPLÜĞÜN KAPILARI HAYVANSEVERLERE KİLİTLİ!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

EDİRNE ÇÖPLÜĞÜNDEKİ YÜZLERCE KÖPEK AÇLIK ÇEKİYOR! EDİRNE BELEDİYESİ KÖPEKLERİ BESLEMEYE GELEN HAYVANSEVERLERE KAPILARINI NEDEN KİLİTLEDİ?

Geçtiğimiz günlerde Edirne eski çöplüğünde biriken metan gazı sebebiyle köpekleri besleyen hayvansever Veteriner Hekim Uluç ERKAN’a bu bölgede besleme yapmanın yasak olduğu gerekçesi ile çöplükten çıkartıldı. Metan gazının insanlar için zararlı olduğu düşünülse de hayvanlar için zararlı olduğu düşünülmemekte. Yavru köpeklerin yuvalarının yanına açılan dev çukur ise akıllarda soru işareti bırakıyor! Türkiyenin her bölgesinden mama desteği sağlanan Edirne çöplüğü canları şu an kilitli kapılar ardında açlık ve susuzlukla mücadele ediyor! Edirne Belediyesinin yapmış olduğu açıklama ise beslemenin yasak olmadığı sadece hayvanseverlere dikkat etmeleri konusunda uyarıldığı yönünde. Yasak değilse kapılar neden kilitlendi? Sadece bir kaç ay önce kameralarla 7/24 izlenen çöplükten 500 köpek bir gecede yok edilmişti. Kaybolan köpeklerle ilgili hala bir açıklama mevcut değil. İnsanlar için tehlikeli olduğundan dolayı hayvanseverlerin girmesine izin verilmeyen alanda işçiler çalışmaktadır. Edirne çöplüğü canları eziyet görmeden, aç bırakılmadan uygun, güvenli ve besleme yapılabilecek bir alana alınmalarını istiyoruz. Sesimizi duyurmamıza yardım etmek için kampanyamızı imzalar mısınız?

Bugün Ceyda imzanı bekliyor!

Ceyda Küçükyayla bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EDİRNE ÇÖPLÜĞÜN KAPILARI HAYVANSEVERLERE KİLİTLİ!!!». Ceyda ve imza atan diğer 1.825 kişiye katıl.