من غزة إلى إدنبره - يرجى التوأم مدننا From Gaza to Edinburgh - please twin our cities

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Pete Gregson started this petition to Edinburgh Lord Provost

ندعو اللورد بروفوست قائد المجلس ونائب رئيس مجلس إدنبرة الى مساعدتنا في وقت الحاجة
يرجى دعم توأمة ادنبرة الا وهي غزة الأسيرة التي مازالت في زاكرة واهتمام أكثر من مئة من مواطنين ادنبرة
سيكون هذا الدعم مفيد لكلا المدينتين نحن لسنا مجرد مدينة للموت والقنابل لدينا الكثير من الثقافات والتاريخ. لدينا مدارس ولدينا رياضة ومكتبات ومؤسسات مدنية مماثلة لمدينتكم ولكن ينقصنا الدعم والاهتمام
انتم لديكم مياه نظيفة ومعالجة مياه الصرف الصحي وهذا ما ينقص مدينتنا .
ارجو مساعدتنا بأفكاركم ومعرفتكم والاخذ بأيديناليعرف العالم ان العرب لديهم ثقافة وتقاليد مختلفة متمسكون بها وخاصة ظاهرة الاسرة الممتدة التي نعتز بها وبتمسكنا بها

نرى أن بعضًا منكم يرغب في التوأمة مع إدنبرة مع غزة أيضًا ، من العريضة على موقع الويب الخاص بك على www.edinburgh.gov.uk/directory_record/1081087/twinning_edinburgh_with_gaza_city ونتمنى أن يقوم مواطنوك بالتوقيع عليها لمساعدتك في معرفة مقدار ما نحن عليه يمكن أن نفعله معا.

بروح من التعاون والتفاهم الدوليين ، يرجى التوأم مدينتنا.

انظر توقيعي أدناه

We call upon the Lord Provost, the Council Leader and the Deputy Leader of Edinburgh Council to help us in our time of need. Please support the twinning of Gaza with Edinburgh that over one hundred of your citizens call for.

It will be beneficial for both our cities. We have so much culture and history – we are not just a city of death and bombs – we have schools, we have sport, we have libraries, we have similar civic institutions to you. You have clean water and sewage treatment and we do not, you can help us with your knowledge and ideas. And we can help you understand that Arabs have culture and traditions that are different but special, especially for our extended family systems, which we treasure. Twinning will enrich both our citizens lives.

We see that some of you want to twin Edinburgh with Gaza also, from the petition on your website at www.edinburgh.gov.uk/directory_record/1081087/twinning_edinburgh_with_gaza_city and we hope that your citizens will sign it to help you see how much we can do together.

In the spirit of international co-operation and understanding, please twin our two cities.

0 have signed. Let’s get to 100!